Image

VACUÜMREINIGING

Om vloeistoffen, zoals olie en vervuild water, of slib, op te zuigen en te verpompen, hebben we combi-vacuümwagens, die de vloeistoffen nadien kunnen transporteren. Met de krachtige vacuümpompen ledigen we onder andere productleidingen, tanks en torens. Daarnaast reinigen we ook riolen, silo’s, stoomketels enz. We gebruiken onze vacuümwagens ook in geval van milieu-incidenten.

COMBINATIEWAGENS

Onze wagens voldoen aan de ADR-richtlijnen en hebben een tankinhoud tot 25 m³. Wanneer we gevaarlijke afvalstoffen opzuigen, gebruiken we onze gaswasser om schadelijke gassen en dampen te neutraliseren.

WE STAAN VOOR U KLAAR

Bent u op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u een afspraak maken om te bespreken wat M&C Cleaning voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Onze medewerkers helpen u graag!

DRINGENDE INTERVENTIE

Ook voor een dringende interventie kunt u op M& Cleaning rekenen! Onze wachtdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 09 348 49 64. Onze vakmannen komen snel ter plaatse om uw afval op te ruimen!

OFFERTE AANVRAGEN